Meer resultaten voor html5 programmeur

html5 programmeur
Huur een gewijd HTML5/CSS3 ontwikkelaar Team Extension Belgium.
Waardoor het gemakkelijk is om een HTML5/CSS3 programmeur inhuren. Het vinden en behouden van een HTML5/CSS3 programmeur kan een hele uitdaging voor sommige bedrijven. Niet voor ons wel. We hebben een strenge sollicitatieprocedure om goed te screenen onze HTML5/CSS3 ontwikkelaars. In aanvulling op onze theoretische tests moeten talenten praktisch te laten zien, en hands-on HTML5/CSS3 ontwikkeling ervaring. HTML5 is een opmaaktaal die wordt gebruikt voor het structureren van content op het web.
Senior PLC Programmeur.
Je hebt ervaring met Structured Tekst ST. Je hebt ervaring met Javascript, CSS3 of HTML5 pré. Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Waar ga je werken als Programmeur? Je gaat werken bij een bedrijf dat wereldwijd bekend staat om de kwaliteit van hun machines.
html5 programmeur
HTML5 online video/webcam motion detection. HTML5: javascript, getUserMedia, HTML5 video canvas. Backend: PHP, MySQL, Linux. Rsolution.be Free DynDNS service. Rsolution.be DDNS FAQ/Specs. Rsolution.be Temporary Disposable Email System. ArtBrussels.be catalogue 2013. Software op maatPHP voor het verzamelen van inschrijvingen met grote diverse mediabestanden.
Nick de Kruijk Programmeur webbouwer.
Nic k de Kruijk. Ben je op zoek naar een ervaren programmeur? Ik zet me graag in voor jouw online project of help je aan een complete website in samenwerking met mijn creatieve netwerk. Mijn ervaring helpt jou aan een doeltreffende site die precies bij je past. Dus: wat kan ik voor je doen? Je wilt een website van A-Z. Je project of organisatie heeft een nieuwe website nodig, maar wat daar allemaal bij komt kijken is je nog niet helemaal duidelijk. Dat is waar ik graag inspring. Met vijftien jaar ervaring als webbouwer weet ik welke vragen ik moet stellen om de oplossing te vinden die het beste bij je past.
php / javascript programmeur vacatures SimplyHired.
Goede kennis van Javascript en/of PHP MVC frameworks, OOP. Magento 2 programmeur. WOHO BV Borne. Als Magento 2 Programmeur moet je kunnen werken met: Wij willen ons team versterken met een creatieve Magento 2 Programmeur met minimaal 2 jaar ervaring.
HTML5 Freelance Programmeur Richard van den Winkel.
C PHP programmeur richard vandenwinkel. wat ik doe. Redesign uitbreidingen Green Kids. Green-Kids: Maak kinderen bewuster van de natuur! Thursday 31 October 2013 Portfolio. Journal Reportage by Getty Images. Online versie van het fotomagazine Journal Reportage by Getty Images. WordPress Custom username validation.
HTML5 ondermijnt privacy gebruikers Computerworld.
Dat deze mogelijkheden wel degelijk een bedreiging kunnen vormen, bewijst de Californische programmeur Samy Kamkar, bekend van een hardnekkige MySpace-worm uit 2005. Hij ontwikkelde namelijk een nieuwe cookie voor HTML5, de zogeheten Evercookie. Dit stukje code combineert de beste eigenschappen van malware; het weet zich uitstekend op minimaal tien plekken te verstoppen, het is zelfreplicerend en nagenoeg onuitroeibaar.
YouClick Media zoekt allround web/app-programmeur in Amersfoort.
Onze websites draaien op het CMS ExpressionEngine PHP en alle apps zijn ontwikkeld met Appcelerator, Titanium JS. Wij zijn op zoek naar een allround web app-programmeur die goed is met: HTML, HTML5, CSS, Javascript, PHP, MySQL en Linux/Ubuntu. Je bent onderdeel van een klein team dat bestaat uit een aantal webredacteurs en een programmeur.
Vacature back-end developer Groningen Custom Website.
Wij werken met de nieuwste ontwikkeltechnieken JQuery, Javascript, HTML5, CSS3, MVC, Node.js, Vue.js etc en hebben expertise in huis om een website op maat te ontwikkelen volgens de specificaties van de klant. Wij ontwikkelen responsive websites die geschikt zijn voor mobiel en pc met een eigen CMS en WordPress voor diverse grote en kleine bedrijven. Als PHP programmeur ben je betrokken bij het ontwikkeltraject van al onze websites en systemen.
Programmeur PHP WordPress.
Kennis van CSS3. Kennis van HTML / HTML5, bouw in schone code. Kennis van Bootstrap. Kennis van MySQL. WordPresscodex kan je dromen. Als developer bij Greens Creatives heb je een verantwoordelijke baan in een. groeiende en professionele organisatie. Wij bieden jou een dynamische werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief. Het salaris is marktconform. Kandidaten die als ZZP-er een opdracht willen vervullen worden verzocht om niet te reageren, alleen kandidaten die in loondienst willen werken. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Overtoom 141 loft. 1054 HG Amsterdam. Vragen over de sollicitatie mail dan. tel 31 0 20 737 03 46. whatsapp 31 0 6 410 33 796. WordPress Developer PHP. Wij zijn op zoek naar een WordPress PHP Developer wonende in of rond Amsterdam. Als programmeur ben je verantwoordelijk het bouwen van de websites van onze klanten.
Scrolla! Website laten maken! WANTED: Webdeveloper / programmeur.
Werk jij straks fulltime bij Scrolla? Wij zoeken een ervaren programmeur die op online gebied helemaal up-to-date is. Ben jij iemand die denkt in oplossingen in plaats van problemen? En heb je oog voor detail, design en pixel-perfectie? Kom dan ons Scrolla! team versterken en verzeker jezelf van een.: Inspirerende werkomgeving met diverse opdrachten. Baan met veel vrijheid voor eigen creatieve inbreng. Leuk en collegiaal team waarmee je samenwerkt. Marktconform salaris op basis van ervaring. 32-40 uren contract. zorg jij ervoor dat onze toffe websites technisch gerealiseerd worden ongeacht of dit nu front-end of back-end is. Het enige wat wij vragen is iemand met.: MBO of HBO werk en denk niveau. Relevante werkervaring of een relevante opleiding. Kennis van Javascript, PHP, HTML5, CSS3 en GIT.

Contacteer ons